Yritys

Kaselli Oy

Y-tunnus: 2976528-5

Kaselli Oy on suomalainen yritysten kehitysyhtiö. Kaselli lähtee omistamiinsa yrityksiin mukaan kasvun kumppaniksi: yritysten arvoa kasvatetaan aktiivisen omistajuuden kautta. 

Yrityksen arvot

Talous

Päätöksenteko perustuu tuloslaskentaan ja taloudelliseen arviointiin. Arvioinnissa huomioidaan voimakkaasti tulevaisuuden arvonkehitys.

Asiakaslisäarvo

Liiketoiminta lähtee aina asiakkaan onnistumisen parantamisesta. Arvoketjuja tehostetaan poistaen niistä ylimääräiset osat.

v

LEAN-ajattelu

Päätöksenteko pidetään tarkkana ja tehokkaana hyvän valmistelun ja henkilökohtaisen vastuunkannon kautta. Organisaatio pidetään matalana ja tehokkaana.

Nöyryys

Rakennamme yritysbrändejä, emme henkilöbrändejä. Henkilökohtainen nöyryys, uteliaisuus ja oppiminen ohjaa henkilöstöä. Intohimoa ja innostusta arvostetaan.

Kyvykkyys

Toimimme tiimeissä, joissa henkilöt sijoitetaan ominaisuuksien perusteella ihanteellisesti. Johtovastuuseen nousevat henkilöt, jotka ovat kiinnostuneita oman vastuun ja tiimin onnistumisista.

Ystävällisyys

Töissä pitää olla mukavaa. Kohtelemme toisia ystävällisesti ja huomaavaisesti. Rohkenemme kertoa rakentavan mielipiteemme oikeassa ympäristössä. Arvostamme erilaisuutta ja ymmärrämme persoonallisuuksia.

Tiimi

Asko Myllymäki
  • Oli aikaisemmalla urallaan mukana kasvattamassa rakennusalan yhtiön 10 miljoonan euron yrityksestä 700 miljoonaan euron yritykseksi.
  • Laaja kokemus yrittäjyydestä ja liiketoiminnan kehittämisestä.
Markus Myllymäki
  • Toimi suuren asuntorakentajan kaupallisena johtajana.
  • Tuona aikana asuntotuotannon määrä kasvoi lähes nollasta 200 miljoonaan euroon.
Tomi Koivukoski
  • Perusti 19-vuotiaana rakennusliikkeen, jonka kasvatti miljoonaluokkaan ja toimi toimitusjohtajana yrityskauppaan saakka.
  • Mittava kokemus yrittämisestä ja liiketoiminnan kehittämisestä.

Haluatko ottaa kasvuloikan kanssamme?
Ota yhteyttä!

2 + 3 =